تاریخچه لاتاری گرین کارت امریکا

نوشته شده توسط مهسا نوری در 1399/11/18

قرعه کشی برای تعیین مالکیت و یا سایر حقوق در زمان های بسیار قدیم انجام شده و در اسناد باستانی ثبت شده است. این روند در اواخر قرن پانزدهم و  اوایل قرن شانزدهم در اروپا رایج شد. اولین قرعه کشی در سال 1612 در ایالات متحده انجام شد. از قرعه کشی ها برای جمع آوری پول برای شهرها، جنگ ها، دانشکده ها و پروژهای عمومی نیز استفاده می کردند.

در دهه 1760 یک قرعه کشی توسط جورج واشنگتن برای تامین اعتبار ساخت جاده کوهستانی در ویرجینیا انجام شد. بنجامین فرانکلین از قرعه کشی ها برای پرداخت هزینه توپ در طول انقلاب امریکا حمایت کرد. جان هنکوک برای تامین مالی بازسازی سالن فانوئل در بوستون اقدام به برگزاری قرعه کشی کرد. قرعه کشی ها در دهه 1820 به دلیل نگرانی عموم مردم از مضر بودن آن، مورد بی توجهی قرار گرفت. نیویورک اولین ایالتی بود که منع قانون اساسی علیه این قرعه کشی ها را تصویب نمود.

 در این مقاله قصد داریم با به معرفی لاتاری، تاریخچه آن، نحوه برگزاری و تعداد برندگان بپردازیم. پس در ادامه همراه ما باشید.

 


لاتاری آمریکا


لاتاری گرین کارت آمریکا برنامه ای برای حفظ تنوع نژادی در ایالات متحده امریکاست که به اختصار با نام لاتاری از آن یاد می شود و هر ساله به صورت قرعه کشی میان بیش از صد کشور مجاز برگزار می شود.

این قرعه کشی تماما توسط دولت های ایالتی آمریکا توسط هوش مصنوعی انجام می شود و نیروی انسانی هیچ دخالتی در آن ندارد.

 

 

نحوه ثبت نام و زمان گرین کارت لاتاری


به طور معمول ثبت نام لاتاری، هر ساله از اوایل اکتبر آغاز و تا اوایل نوامبر ادامه دارد و معمولا روند ثبت نام 33 روز به طول می انجامد. متقاضیان ثبت نام نباید ثبت نام خود را به اواخر دوره موکول کنند زیرا به دلیل حجم بالا و ترافیک سایت، ممکن است با مشکل مواجه شوند.

افراد سودجو و کلاهبردار همیشه در کمین بوده اند و در قاعده لاتاری نیز مستثنی نیستند و ممکن از است در ازای دریافت پول، به اطلاعات متقاضی دسترسی پیدا کرده و در صدد سودجویی باشند یا اینکه مراحل ثبت‌نام را به درستی انجام نداده و فرصت شما را بسوزانند. با این حال دفاتر معتبری هستند که در ازای دریافت هزینه، خدمات ثبت نام را برای شما انجام می دهند. با این حال باید چند نکته را در نظر داشته باشید:

·         ثبت نام برای قرعه کشی گرین کارت توسط خود متقاضی کاملا رایگان است.

·         قرعه کشی به صورت کاملا تصادفی و توسط رایانه انجام می پذیرد.

·         تنها سایت معتبر و رسمی برای ثبت نام لاتاری https://dvprogram.state.gov/  می باشد.

·         اگر متقاضی برنده لاتاری شود، باید هزینه هایی را پرداخت کند اما این هزینه ها فقط در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده پرداخت می شود.

 

تعداد صدور ویزا از طریق لاتاری


گرین کارت امریکا که توسط خدمات شهروندی و مهاجرت صادر می شود، به شما این امکان را می دهد تا در ایالات متحده به صورت دائم زندگی و کار کنید. راه مختلفی نظیر خانواده، اشتغال، تحصیل و یا وضعیت پناهندگی برای دریافت گرین کارت وجود دارد ولی ممکن هر کسی این شرایط را نداشته باشد. پس می تواند از طریق شانس معروف یعنی لاتاری برای گرفتن گرین کارت اقدام کند.

سالانه 50000 ویزای مهاجرتی از سوی امریکا برای ثبت نام کنندگان لاتاری صادر می شود و این قرعه کشی میان کشورهایی که از نظر مهاجرت به امریکا آمار کمتری دارند، صورت می گیرد.

کشورهایی که واجد شرایط برای ثبت نام لاتاری نیستند شامل بنگلادش، برزیل، کانادا، چین، کلمبیا، دومنیکن، السالوادور، گواتمالا، هائیتی، هند، جامائیکا، مکزیک، نیجریه، پاکستان، فیلیپین، کره جنوبی، هندوراس و انگلستان می باشد.

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام گرین کارت


برای شرکت در قرعه کشی لاتاری باید اطلاعات خواسته شده از مدارک هویت متقاضی به طور کامل در فرم ثبت‌نام درج گردد. این اطلاعات شامل:

·         اطلاعات پاسپورت مانند نام و نام خانوادگی به لاتین، تاریخ تولد و تاریخ انقضا پاسپورت به میلادی

·         محل سکونت و محل تولد

·         اخرین مدرک تحصیلی

·         اطلاعات تماس مانند ایمیل و شماره تماس

 

همچنین برای ثبت نام نیاز به یک قطعه عکس می باشد که باید در فرم ثبت نام اپلود کنید. این عکس باید دارای مشخصات زیر باشد.

1-      عکس باید به صورت فایل ارسال شود.

2-      دارای زمینه سفید باشد.

3-      موها بر روی صورت قرار نگرفته باشد.

4-      برای افراد مسلمان منعی برای گرفتن عکس با حجاب وجود ندارد اما گردی صورت باید به طور کامل مشخص باشد.

5-      عکس نباید تار و یا دارای سایه باشد.

6-      سایز عکس باید 5 در 5 باشد.

7-      حداکثر متعلق به 6 ماه گذشته باشد.

 

شرایط ثبت نام برای اتباع خارجی


اتباع به خصوص اتباع افغان مشکلی برای ثبت نام ندارند. اتباعی که دارای پاسپورت هستند مانند بقیه افراد و اتباعی که پاسپورت ندارند و پناهنده محسوب می شوند، از طریق گزینه پناهندگی که در فرم ثبت نام وجود دارد ثبت نام می کنند. اتباعی هم که در کشور دیگر به دنیا آمده اند ولی تابعیت افغانی دارند نیز باید گزینه مورد نظر در فرم ثبت نام را فعال نمایند.

 

در این مقاله به معرفی لاتاری، تاریخچه و نحوه ثبت نام آن پرداخته شد که امیدواریم از این مطلب استفاده کرده باشید. در مقالات بعدی اقدامات لازم که برندگان لاتاری باید انجام دهند و هزینه هایی که باید پرداخت کنند را شرح خواهیم داد. برای مشاهده نتایج لاتاری نیز می توانید اینجا کلیک کنید.

 

منبع
https://www.investopedia.com/articles/personal-finance/021116/how-green-card-lottery-really-works.asp